Lees alles over onze Corona maatregelen

Waar bent u naar op zoek?

Onze recreatiegebieden

In Twente liggen de drie recreatiegebieden Het Hulsbeek, Het Rutbeek en Het Lageveld. Alle drie met meer dan genoeg ruimte en faciliteiten voor het organiseren van festiviteiten voor 50 tot 50.000 bezoekers.

Het Hulsbeek

Het Hulsbeek is een voormalig landgoed dat in de jaren zeventig is omgetoverd tot een schitterend recreatiegebied. Veel van het oude landgoed is bewaard gebleven, waardoor het park nu bos, waterpartijen, heidevelden, vennetjes en weilanden combineert met tal van recreatieve voorzieningen. Zowel de dagrecreant als groepen hebben er keus uit een breed scala van inspannende en ontspannende activiteiten.

Het Hulsbeek heeft de ruimte, de faciliteiten (dankzij de vele aanwezige ondernemers), de organisatorische slagkracht en ervaring voor kleinere en grote evenementen, met bezoekersaantallen van 50 tot 50.000.

Het gevarieerde aanbod is een van de sterke onderscheidende punten van Het Hulsbeek.

Het Rutbeek

Het Rutbeek (of een deel daarvan) kan voor verschillende doeleinden worden afgehuurd. Wil je een groot feest, een evenement, een familiefeestje of een personeelsfeest houden op Het Rutbeek? Neem dan contact met ons op. Samen gaan we dan kijken naar de mogelijkheden.

Jaarlijks vinden er diverse evenementen en activiteiten plaats op Het Rutbeek. Muziekfeesten van grote omvang, zoals Freshtival of kleinere activiteiten als een viswedstrijd. Ook zijn er veel mogelijkheden voor sport- en speldagen van scholen en verenigingen. De introductiedagen van Universiteit Twente en Saxion hogeschool vinden deels op Het Rutbeek plaats. In oktober kan je op de parkeerterreinen van Het Rutbeek parkeren voor de Military van Boekelo. Andere activiteiten op Het Rutbeek zijn bijvoorbeeld de Rutbeek Triatlon, Odin Survivalrun Enschede, MTB-wedstrijden en wakeboard wedstrijden.

Het Lageveld

Het Lageveld is door het gevarieerde terrein, de uitstekende faciliteiten, de goede bereikbaarheid en de ruime hoeveelheid parkeermogelijkheden een uitstekende locatie voor het organiseren van evenementen en activiteiten.

Zowel grote evenementen als kleine activiteiten zijn welkom op Het Lageveld, zoals schoolactiviteiten, sportdagen, bedrijfsfeesten, familiedagen, een fair of een teambuildingsdag.

Het Lageveld heeft ruim 6 hectare zonneweide, bijna 7 hectare zwemwater en 3 stranden. Daarnaast beschikt Het Lageveld ook nog over een apart evenemententerrein van ruim 2,5 ha, dat via een eigen ingang bereikbaar is.

Delen